maandag 28 juni 2010

Lekker weer


Lekker weer om te fietsen.... Dus dat ook maar gedaan. Koers in Gouda en met de verplaatsing van en naar en passant nog wat extra trainingskilometers meegepakt.

We dachten netjes op tijd vertrokken te zijn op Delft, maar door een navigatiefoutje (helemaal om Gouda heen gereden) kwamen we pas 5 minuten voor de start aan bij het clubparcours van GRTC Excelsior. Mooi op tijd en we hoefden in ieder geval niet warm te rijden...

Dat we met WTOS goed warm waren bleek, toen al vroeg in de wedstrijd we met vier man in een kopgroep terechtkwamen (van een man of acht). Helaas bleef dit niet zo. Door een valpartij vlak voor mijn neus moest ik de groep laten gaan en even later pikte het peloton ook Wouter op.
Lennart en Rik reden wel lekker door en met behulp van zes medecoureurs pakten ze een rondje op het peloton. Daar werd vooral gekeken en zinloze demarrages geplaatst. Zes rondes voor het einde mochten we afsprinten voor de negende plek. Die sprint wist ik gelukkig wel te winnen. Lennart reed vervolgens naar een 8e en Rik naar een 4e stek.

Met heen en terug fietsen een dikke 157 kilometer op de teller gebracht. Die lieten zich, net als zonnetje en de temperatuur, wel voelen...




Foto's van: FotoKoos

2 opmerkingen:

  1. whieej, 3 letters, 1 betekenis: S.O.G.(er, maar dan zijn het er meer)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch klasse, de pélotonspurt winnen!

    Ik reed bij de 'terminalen' (Masters 40+) en vond 't toch wel bloederig heet, eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen