zondag 3 januari 2010

Nieuw jaar

Al even geen berichtje meer geplaatst, dus allereerst maar:
De beste wensen voor 2010!

Dan enkele updates: De regioselectie supersprint was afgelast in verband met de hevige sneeuwval destijds. Ik sta nu tweede reserve voor het NK.

Dankzij diezelfde sneeuwval (en een gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel bij sommige mensen) heeft het doek over het middenterrein van de Uithof het begeven, met als gevolg ondermijning van de complete dakconstructie. Zodoende werd de 400 meter-baan gesloten voor publiek en dus waren er geen schaatstrainingen of wedstrijden meer mogelijk.
We konden gelukkig nog een aantal maal op de kleine ijsbaan van Zoetermeer trainen. Een andere wedstrijdmogelijkheid kwam er ook.

Zaterdag 2 januari was DKIJV uitgenodigd voor een interclubwedstrijd in Eindhoven. Het gros van de afgevaardigde leden behoorde ook tot de Anco-selectie. De omstandigheden waren niet goed, evenals de genoteerde eindtijden. Desondanks mocht ik in de categorie senioren/masters op het hoogste podium gaan staan en eindigde DKIJV, ondanks een val van Yannick en een foute wissel van Lotte, op een mooie derde plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten